woensdag 20 juni 2018

Kikker Billie - Daphne Buijl


Hallo lieve lezers!

Weten jullie al wie Kikker Billie is? ??

Kikker Billie is mijn zelfverzonnen karakter die van alles beleefd en in een geheel eigen fantasiewereldje leeft. Met inmiddels al een eigen TwitterInstagram en een mooie uitgebreide Facebookpagina.
Billie wordt al behoorlijk bekend in Nederland en zelfs al een beetje daarbuiten. 

Er zijn al mensen die van alles van hem willen hebben, een kleurboek, kaarten, prentenboeken etcetera... En dat alleen nog maar door een aantal leuke en grappige tekeningen van die knotsgekke kikker! Stel je eens voor!
Overal wordt over nagedacht en er zijn al "wilde" plannen voor Kikker Billie.

Hieronder eerst maar eens een kleine intro wie Kikker Billie nou werkelijk is, zo wordt het iets duidelijker waarom zoveel mensen (jong en oud)  deze kikker zo leuk vinden...Wie is Kikker Billie?
Billie is een mannetjes kikker waar de leeftijd niet van bekend is, laten we zeggen dat hij erg jeugdig is. Ook van welke kikkersoort hij afstamt is onduidelijk, zelf zegt hij een echte opkikker te zijn. 
Het leefgebied van Billie kan overal zijn, hij is niet de moeilijkste als het maar in ons kikkerlandje Nederland is. 

Billie is behoorlijk eigenwijs, een beetje onhandig maar vooral lief en grappig. Hij heeft een hekel aan aangezien worden voor een pad, daar wordt hij een beetje een driftkikker van. 
Zijn lievelingseten zijn kauwgomballen in alle smaken en kleuren. Daarentegen vind hij kikkererwten het smerigste eten dat er is. 

Billie vindt van alles leuk om te doen maar zijn favoriete bezigheid is zich verkleden, als wat dan ook! En als het om sporten gaat dan gaat hij het liefst Discozwemmen, daar is hij erg fanatiek in. 
Verder is zijn lievelingskleur gifgroen. Kermit de Kikker is zijn idool. Zijn favoriete nummer is 'We all stand together' van Paul McCartney. En wat Billie later wil worden als hij groot is, is prins en 'coole kikker'.
En oh ja! Ook Billie weet niet wie dat mysterieuze fruitvliegje is dat altijd bij hem in de buurt vliegt...
Wil jij Kikker Billie en zijn avonturen ook wel eens zien, volgen of zelfs delen met je vrienden? Dat kan! Neem vooral eens een kijkje op zijn eigen facebookpagina, @kikkerbillie. 
Misschien zien we je daar, en misschien zien we Kikker Billie over een tijdje overal! ??

Lieve groetjes van Daphne Buijl en natuurlijk Kikker Billie! 


Freebee Kikkerbillie
Geen opmerkingen:

Een reactie posten