donderdag 15 maart 2018

Facebook pagina Sammy kleurt

Regelmatig willen wij jullie kennis laten maken met een Facebook pagina waar wij graag naar kijken. Voor dhebben we gekozen voor de pagina Sammy kleurt.Zoals te zien op haar Facebook pagina is Sammy haar kleuravontuur begonnen met grey scale platen. En zeker niet onverdienstelijk, sterker nog ze weet ze om te toveren tot prachtige kunstwerken.


Neem nou deze prachtige waterval met dieren. Je waant jezelf gewoon in een subtropisch paradijs waar ik deze waterval zie. Het is zo ongelooflijk echt gekleurd dat je zou denken dat het een foto is ipv een ingekleurde tekening.Een afbeelding pagina die erg aansprekend vind  is de tekst "Every artist was first an amateur." Voor de mensen die niet zo goed zijn in Engels er staat dus; "Elke artiest is begonnen als amateur." Vaak zijn wij denk ik veel te kieskeurig over ons eigen werk maar het is zeker zo ook een kunstenaar was niet gelijk zo goed. Dank je wel Sammy voor deze inspirerende tekst.


Op haar Facebook pagina laat zij ook haar werkplek zien Dit is toch om jaloers op te worden zo'n prachtige kast. Hoe heerlijk moet het zijn om hier te mogen zitten. Gelukkig wil Sammy dit met ons delen want zo kunnen wij verder dromen over zo'n geweldige plek.

Sammy is in haar kleur kunsten ook verder gegroeid zoals te zien op haar Facebook pagina. Ondertussen heeft zij ook haar draai gevonden in kleurboeken.


Ze laat ook zien met foto's hoe zij deze prachtige tekening tot leven heeft gebracht. Werkelijk een kunstwerk om naar te kijken. Ik vind het erg prettig als mensen dit laten zien waardoor je dingen kunt leren en ook nog eens op geweldige kleurcombinaties komt.

Naast kleuren is Sammy tegenwoordig ook bezig met handletteren en een bullet journal.


Als ik dit zie denk ik wauw wat een gaaf idee om te gebruiken in mijn eigen bullet journal. Tekenen is ook zeker iets wat Sammy niet onverdienstelijk doet. In haar bullet journal zijn inspirerende teksten terug te vinden.


Door het laten zien van zowel prachtige kleurplaten als geweldige bullet journal pagina's is de Facebook pagina van Sammy een genot om op rond te neuzen. Wij hopen ook dat zij nog lang door gaat met deze fantastiche pagina.

Wil je Sammy ook volgen op Facebook is dit de link naar haar pagina:Geen opmerkingen:

Een reactie posten