dinsdag 16 februari 2016

Disney princess 100 images to inspire - Gastreview Ramona


Voor een tijdje terug heb ik dit boek besteld bij Bol.com. Ik vind hem zo leuk dat ik mijn mening
over dit boek graag met jullie wil delen.Zoals de naam het al zegt staan hier kleurplaten in gebaseerd op de prinsessen van Disney.
Denk hierbij aan: Doornroosje, Belle, Sneeuwwitje, Ariel en Rapunzel en verschillende andere. Het is een heel leuk boek met 100 hele mooie kleurplaten.Naast de kleurplaten van de prinsessen staan er ook verschillende mandala's, contrast kleurplaten ( zwarte achtergrond),silhouetten en verschillende patronen.
Kwaliteit en uitstraling van het boek en het papier is te vergelijken met de boeken van uitgeverij lantaarn. zoals het boek Boeddhisme, Duizend in 1 nacht,


Het papier is mooi stevig zodat je er met verschillende kleur materiaal in kunt werken zonder dat je bang hoeft te zijn dat het doordrukt op de achterkant.
De kaft van het boek is hard-cover en dus heel stevig.

Ik heb er voor gekozen om de eerste  plaat  met potlood in te kleuren. Deze heb ik gekleurd met mapped colorpeps en gedoezeld met de blender van Derwent. Ook heb ik hem bewerkt met de Burnisher van derwent. Dit werkt heel mooi. De tweede plaat heb ik gekleurd met stabilo stiften en ook hier geen problemen mee. kleur heerlijk
                                                   Ik vind het een supergaaf boek en zal er ook zeker vaker in kleuren
Dit boek is een echte aanrader voor die gene die van Disney houden en lekker relaxed willen kleuren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit mooie boek hij is o.a voor 14,99 te bestellen bij Bol.com

Via Youtube heb ik een leuk filmpje gevonden die je inzage van het boek geeft

Wil je weten over welke boeken we nog meer een review hebben geschreven? Dan kun je die vanaf nu heel makkelijk vinden in 1 lijst klik hier om er naar toe te gaan zodat je 1 overzicht hebt van de geschreven reviews!              

1 opmerking: