woensdag 17 februari 2016

Het Enige Dikke Dames op reis XXL kleurboek

Van BBNC-Uitgevers  ontving ik het boek Het Enige dikke dames op reis XXL kleurboek om te reviewen . Dank jullie wel hiervoor
Eigenlijk wist ik niet zo goed wat ik van het XXL gedeelte moest verwachten, Waren de dames nog
"dikker"?
Is het kleurboek miss dikker? tegelijker tijd vroeg ik me ook af of dat wel prettig zou werken nog een dikker boek.


Al deze vragen waren al snel van de baan toen ik het boek in handen kreeg. Wat is hij groot!!!!  Dit verklaarde de XXL gedeelte ....
Je kan hem vergelijken kwa grote met de mandala boeken van BBNC.Dus echt een heel verschil met Julia Woning haar eerste boek Het enige echte dikke dames kleurboek die ze vorig jaar heeft uitgebracht. Hier heb ik destijds ook een review over mogen schrijven je kunt hem Hier terug lezen.
In dit kleurboek staan 35 enkelzijdige kleurplaten van de dikke dames die op vakantie zijn in verschillende landen zoals Egypte, New York,Parijs, en ons eigen kikkerlandje mocht natuurlijk ook niet in dit boek ontbreken.Vind het erg leuk hoe de dames weer zijn getekend.
Het papier is echt van super kwaliteit en heb besloten om hier mijn Aquarels van Stabilo en de Lyra Mercurius voor te gebruiken.

Af en toe begon het papier wat te bobbelen bij het gebruik van de kwast en water.
Zelf ben ik niet erg ervaren met Aquarel potloden ..En  zal her en der ongetwijfeld te veel water hebben gebruikt.
Maar het papier herstelde zich weer mooi toen het eenmaal was opgedroogd.
Ben van mening dat je in dit boek met verschillende materialen kan kleuren/ verven.

Vind dit boek een echte aanrader en weet zeker dat je hier uren plezier in zal beleven. Dit boek is te koop bij Bol.com  Maar ook lokale boekhandels kan je hem al vinden voor de prijs van 14,99Inzage boekDank je wel Julia dat ik dit filmpje mocht gebruiken.

Julia Woning bezoeken via haar Facebook pagina.PRODUCTBESCHRIJVING

De Dikke Dames van Julia Woning zijn op wereldreis geweest en zijn door haar creatieve en uiterst vaardige hand vastgelegd op verschillende plekken over de hele wereld.
De vrolijke dames – en soms – heren zijn te bewonderen in badkledij, wintersportpak, traditionele Japanse outfit,
en zelfs in warme Inuit kleding. Verder zijn ze wezen golfen, hebben ze op olifanten en kamelen gereden, hebben ze gedoken en genoten van een heerlijke massage.
waar ze ook zijn – of dat nou Londen, Parijs, Egypte of Alaska is – ze weten altijd de lekkerste hapjes te vinden en zitten regelmatig aan de thee.
De prachtige platen van Julia Woning lenen zich uitstekend als kleurplaat voor volwassenen en geven je meteen een warm en gezellig gevoel.
Op het extra grote formaat van dit kleurboek komen de Dikke Dames nog meer tot hun recht en zijn ze in vol ornaat te bewonderen.

Julia Woning studeerde in 1994 af aan de Willem de Kooning academie en werkt sindsdien als illustrator, portrettist en beeldend kunstenaar.
Julia is vooral bekend van haar Dikke Dames schilderijen, die in verschillende galeries in Nederland te bewonderen zijn. Haar inspiratie komt overal vandaan:
 tijdens een ontbijt met haar kinderen of bij een kopje thee kunnen de gekste ideeën opborrelen. BBNC bracht eerder haar Dikke Dames kleurboeken voor volwassenen uit.
Meer informatie over Julia’s werk is te vinden op Julia Woning

2 opmerkingen: