dinsdag 11 april 2017

Nieuwe boeken

Uitgevers blijven ons gelukkig nog steeds verblijden met nieuwe boeken. Ik  ( Ingrid) heb er een aantal voor jullie op een rijtje gezet die zeker de moeite waard lijken om op te wachten.

Kosmos uitgevers verwachten dit boek met posterplaten uit de verborgen oceaan. In dit boek zullen 24 platen komen op A3 formaat. Lekker groot dus. De verborgen oceaan is een boek van Johanna Basford wat je meeneemt naar de diepte van de oceanen. Hier kom je de meest kleurrijke dieren en planten tegen die dus heerlijk zijn om te kleuren. Johanna is onder andere bekend ook van het boek mijn geheime tuin. Helaas kan ik van dit boek nog geen verschijningsdatum vinden, zodra dit bekend is zullen wij het jullie laten weten.
Voor de fans van de dikke dames is er afgelopen week een geweldig mooi nieuw boek verschenen. De dikke dames in sprookjesland, getekend door Julia Woning. In dit geweldige boek gaan de dikke dames de wereld van de sprookjes binnen ze vechten met piraten, slapen heel lang na zich geprikt te hebben aan een spinnewiel of gaan koekjes brengen bij oma waarbij ze onderweg oppast voor de boze wolf. Het boek is wat betreft formaat te vergelijken met de enige echte mandala boeken, de uitgever van deze boeken is BBNC,  de dikte van het papier is ook hetzelfde. Behalve erg leuk is dit boek dus ook geschikt voor allerlei materialen.Als laatste wil ik jullie dit boek nog tonen het word verwacht op 14 april. Delfts blauw wie kent het niet van de kopjes bij oma misschien. Of de bordjes die overal verkocht worden aan toeristen. Delfts blauw is echt iets Hollands alhoewel de tekeningen soms ge├»nspireerd  zijn op Japanse kopjes in dezelfde stijl. De tekeningen zijn erg verfijnd en daardoor geweldig om te kleuren. Gelukkig is daarvoor nu dit boek Uiteraard hoef je het boek echt niet alleen in blauw te kleuren want kleurplaten geven je alle vrijheid om eens lekker tekeer te gaan met allerlei kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten