woensdag 13 april 2016

Top 10 13-4

Hier weer een leuke top 10 ... De eerste reeks komt van de Kleurboeken-winkel De bestelnummers staat bij het desbetreffende boek ..

 Bestelnummer: CH46 nature fractals..
Een boek met prachtige natuur platen
Enkelzijdig gedrukt ...


Bestelnummer: DZ97 favorite roses
Prachtig boek boordevol rozen ...
dubbelzijdig gedrukt...


 Bestelnummer:  CH 46 nature fractals  
Bestelnummer: CH 104 owls
Prachtig boek boordevol uilen ... ik heb hem aangeschaft en het is een prachtig boek een aanrader!!
Bestelnummer: CH 101 snowflake mandalas
Lijkt me een prachtig boek ... al ben ik geen wintermens ;) ...

De volgende reeks boeken is te bestellen bij Allesvoorkleuren.nl


De zee  6,99


 In de Pictura-serie Kleurboek voor volwassenen staat steeds een thema centraal, hier is dat de zee! Vouw de kleurplaat open en ontdek een mooi kunstwerk om in te kleuren, inclusief informatie over de vele onderwaterplanten, vissen en andere wezens die voorkomen in het koraalrif.
 Mindful Mandala  12,50

Ontdek de levensveranderende kracht van mandala's met dit prachtige kleurboek, dat is bedoeld om uw aangeboren creativiteit tot bloei te laten komen en om ontspanning en innerlijke rust in uw leven te brengen.

Tangle Baai  10,99

Kom spelen langs de kust en dompel jezelf onder in de branding vol dansende dolfijnen, surfende papegaaiduikers en spiralen van schelpen - een betoverde wereld waar zeemeerminnen langs het zeewier door de diepte schieten en zeilschepen deinen op schuimende golven.
Verborgen in de handgeschepte illustraties van illustrator Jessica Palmer kun je verborgen schatten ontdekken. Probeer ze eens een kleurtje te geven met gouden stift! In zilte plassen, over de horizon of in het maanverlichte zand is dit de plaats om te spelen met kleur. Voeg je eigen plons creativiteit toe aan de open plekken die Jessica Palmer voor je heeft vrijgelaten. Duik de diepte in, relax in de zon of zeil ver weg, naar Tangle Baai.


Het betoverde Woud  10,99

Dit verbluffende nieuwe kleurboek van Johanna Basford, bekend van het kleur- en zoekboek voor volwassenen "Mijn geheime tuin" neemt je mee op een zoektocht door een betoverd woud. Wat zit er verborgen in het kasteel midden in het bos?Mooi Mozaïk 9,99

Mozaïeken bestaan uit vele kleine vlakjes, die samen op speelse, creatieve wijze een verrassend mooie afbeelding vormen. Welke kleurcombinaties gekozen worden, zijn bepalend voor de sfeer.

U hoeft geen kunstenaar te zijn om zelf kleurige mozaïeken te creëren. In dit kleurboek is alles mogelijk: felle, contrasterende kleuren of juist zachte pasteltinten - of misschien kiest u wel voor slechts vier of vijf kleuren per afbeelding. Het inkleuren van de mozaïeken is erg leuk en bovendien heerlijk ontspannend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten