dinsdag 13 juni 2017

Je kleurhobby hoeft niet duur te zijn

Action 

Kleuren hoeft niet altijd duur te zijn. Natuurlijk heb je duurdere boeken en dure potloden, stiften. Maar voor wie een wat lagere budget heeft hebben we hier wat tips.

Kijk op marktplaats , marktplaats Facebook pagina’s in je buurt voor mensen die toch niet zo
tevreden zijn over hun boek en deze willen verkopen. Ook kleurpotloden en stiften worden regelmatig aangeboden op dit soort sites.
Op het internet kan je hele leuke kleurplaten vinden.
Gelpennen zijn erg leuk om mee te kleuren. Je kan ze al voor 0.99 euro kopen bij de Action/ Big bazaar etc. De Ikea heeft ook hele fijne neon Gelpennen.

Ikea
De Action/ Wibra/ Big Bazaar/ Zeeman hebben al kleurboeken vanaf 0.79ct.

Action Wil je goede potloden hebben maar je heb hier geen groot budget voor (over) dan kan je bijvoorbeeld
Maped Color Peps kleurpotloden kopen.  Of Stabilo potloden. Daarnaast lees ik veel over het Keverblik van Bruynzeel.  Ik zelf ben helemaal enthousiast over de Stabilo potloden.
ColorpepsStiften: bij de Action en Hema (eigen merk) hebben stiften die lijken op Stabilo. Kwalitatief niet helemaal hetzelfde maar het is te doen.

Stabilo AquacolorAls je wil doezelen kan je hiervoor in plaatst van een doezelaar ook een wattenstaafje gebruiken. In plaats van geurloze terpentine kan je ook bijvoorbeeld baby olie of vaseline gebruiken.


Hema

Dit waren een aantal tips. Er zullen er nog vele zijn. Mocht je nog goed tips wezen zet ze op onze Facebook pagina of hieronder bij berichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten