zaterdag 18 maart 2017

Het Enige Echte Olifantenkleurboek om te versturen

Van BBNC mocht ik het enige echte olifantenkleurboek om te versturen reviewen. Onze dank hiervoor.

Op het eerste gezicht al een uitnodigende kaft, lekker vrolijk, mooie kleuren en olifanten…., hoe leuk!! Ben erg benieuwd. Er zitten 30 ansichtkaarten in om te versturen. Dit boekje is ontstaan doordat Elephant parade en BBNC zijn gaan samenwerken. Het mooie van dit boekje is dat je niet alleen jezelf blij maakt maar ook de Aziatische olifant. Je steunt de Aziatische olifant met de aankoop van deze kaarten. Prachtig doel! Dit maakt mij nog enthousiaster om te gaan kleuren….



De kaarten zijn ontworpen met de unieke olifanten designs van de Elephant parade (voor de mensen die het niet kennen kijk even op www.elephantparade.com).

De eerste kaart heb ik gekleurd met Stabilo 68 en Davinci potloden (Action). Geweldig…..,stift geeft prachtige kleur af, glijden goed over het papier en rult niet. De potloden komen qua kleur goed uit. Ben zeer te spreken. Papierkwaliteit is karton, dus voelt zwaar aan en heeft als voordeel dat je er veel verschillende kleurmaterialen op kan uit oefenen wat ik dus ook gretig heb gedaan 🙂




Deze vrolijkere zijn gekleurd met Stabilo 68. Kleuren komen mooi tot hun recht op het papier. Het jammer is wel (maar dit is persoonlijk) dat je goed de overgangen van de stift kan zien. Het was een
feestje om deze te kleuren.




Potloden en stiften zijn geprobeerd dus ben verder gaan zoeken en kwam in huis nog wasco krijtjes tegen. Vroeger veel mee gekleurd. Ook voor dit papier weer geen probleem. Glijd goed over het papier heen en de kleuren komen goed uit. Ik werd steeds enthousiaster en ben verder gaan zoeken wat ik nog meet kon doen met deze kaarten.



Bij deze kaart heb ik pastel krijt gebruikt (linkerkant blauw, licht roze en paars) en uitgeveegd met
een wattenstaafje. Zo leuk!! Krijt pakt goed op het papier en kleuren komen ook goed uit. Aan de rechter kant (groen, donker roze en blauw) heb ik aquarel potloden gebruikt met een waterbrush….,fantastisch! Water en papier zijn niet de beste vrienden maar voor deze kaarten geen enkel probleem. Papier droogt snel op, bobbelt niet en rult niet. Kortom….,het papier is niet te verslaan en goed voor alle kleurmaterialen.



Nu hoor ik jullie alleen zeggen “ik heb nog geen olifant gezien”! Nou die zijn er wel hoor:
Er zitten 8 kaarten in waar olifanten op staan. Ik ben erg tevreden over dit kaartenkleurboekje. Papierkwaliteit top! De kaarten zijn in 1 dag te kleuren dus heerlijk ontspannend voor tussendoor en daarnaast zijn ze erg leuk om te versturen.



Zijn jullie ook zo enthousiast als Mariska over deze kaarten?? Deze kaarten zijn te koop bij: Bol.com voor 12,50  Vandaag besteld morgen in huis  


Wij willen Mariska bedanken voor deze uitgebreide review! 

1 opmerking:

  1. bedankt, Jacqueline en Mariska. Ziet er mooi uit, ook helemaal eens met die kleuren potloden. En dit zijn handige kaarten om te versturen of gewoon even tussen al die grote platen dor.

    BeantwoordenVerwijderen