dinsdag 23 februari 2016

Kleuren challenge Facebookgroep

voor een tijdje terug heb ik een kort blogje online geplaatst met verschillende kleurchallenge,s
Deze verschilden van 20,30,54,66 of 100 dagen. Hierbij heb je een lijst met vooraf gekozen kleuren.Voor dus het aantal dagen wat aangegeven word...En volgens de schema kleur je dus een kleurplaat.Op de groep Perfectsweetcolors&kleurvitality  is er al een paar keer een challenge geweest
die een aantal meiden organiseerden ...

Nu hebben deze meiden Bernice, Debby en Lisa een ontzettend leuke Kleuren challenge groep opgezet. In de hoop om hier een groter bereik mee te krijgen. Dus word ook lid van hun kleuren challenge groep op facebook  Ook worden dus de prachtige platen gedeeld met ons als groep. En daar ben ik ontzettend blij mee :) Dank jullie wel dames....

Nu zijn er al weer een aantal dagen achter de rug.En het leek mij leuk om een blogje voor hun te plaatsen.Gewoon om jullie ook even van 1 dagje mee te laten genieten van hun mooie creaties. En wie weet ook jullie daar te zien als lid of misschien wel om mee te doen aan een Challenge.

1 dag sprong er voor mij persoonlijk echt uit en daarom heb ik deze dag ook gekozen om met jullie te delen .

Bij de challenge dag 5 tegen half 10 s,avonds vlogen de vlinders op beide groepen voorbij .. wat een geweldig gezicht was dat :) het voelde even als een "vlindertuin"
Ze hadden dus 1 kleurplaat uitgezocht en die met de bijbehorende kleuren van die dag gekleurd ... 13 dames 1 een dezelfde plaat kleuren maar toch zo anders.

Hier wil ik jullie ook graag van mee laten genieten..
Dus heb (met toestemming) Alle ingezonden platen opgeslagen kijken jullie mee?
Gekleurd door Kristel Verbuyst‎


Gekleurd door Jolanda Weeterings-den Haan‎


Gekleurd door Janeska Van de Wijngaard


Gekleurd door Ilse D'hondt‎Gekleurd door Helmie Faessen‎

Gekleurd door Bernice Mager
Gekleurd door Debby van Uem- Voortman
Gekleurd door Ell Daniels‎
Gekleurd door Lisa van Schie‎

Gekleurd door Priscilla Wijkhuijs-Verwijmeren‎


Gekleurd door Rickpriscilla Dieleman‎
Gekleurd door Sabrina Collee‎

Gekleurd door Sandra Smeenk-NasPrachtige creaties he ....Wil je ook een keer meedoen aan de challenge word dan lid van facebookgroep Kleuren challenge . Hier kan je alles vragen betreft de eventuele challenge waar je aan mee wilt doen.


4 opmerkingen:

 1. Wat leuk geschreven Jacqueline, dankjewel. De dames hebben het top gedaan :)
  Veel dames waaronder ik vonden het een pittige plaat en uit hun comfort zone. Ze mogen trots op hun zelf zijn hoe goed dit gedaan is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Jacqueline voor je mooie woorden, wij willen jou heel erg bedanken dat je dit voor ons mogelijk hebt gemaakt. Niet elke groep is blij als we onze creaties van de challenge plaatsen. Maar bij jou zijn we altijd welkom. We zijn bij jou begonnen en zullen je dus trouw blijven. En je hebt een mooie blog geschreven over ons. Dank je wel lieverd xxx en een dikke knuffel.

  De dames mogen allemaal stuk voor stuk trots zijn op hun creaties, ik hoop dat ze creatief groeien en er heel veel plezier aan beleven.

  Liefs, Lisa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben het helemaal met je eens :)

   Verwijderen
 3. ohhh Dank jullie wel voor jullie lieve bericht :) :) ... Maar alle eer aan jullie hoor :) :) ... jullie hebben er met elkaar prachtwerken van gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen